• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 500 גרם עוף טחון / פרגיות טחונות
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שמן + עוד, לטיגון
  • להגשה:
  • לחמניות המבורגר
  • 1 עגבניה, חתוכה לפרוסות
  • טבעות בצל סגול

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את העוף / הפרגיות, הבצל והנענע. מתבלים ולשים. מוסיפים את השמן ולשים עוד כמה דקות יחד. יוצרים קציצות בגודל הלחמניה.

2. מחממים היטב מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות מכל צד כ-4 דקות, או עד להזהבה טובה.

3. מורחים על הלחמניה מיונז. מניחים מעל את הקציצה, העגבניה והבצל. סוגרים ומגישים.