מבשלות בכיכר

יותר טוב מקנוי: המבורגר עוף עסיסי של מורן פינטו

ושוב, מורן פינטו יוצרת מנה קיצית וקלילה להכנה ולעיכול, אבל עם כמה טוויסטים שיוצרים את כל ההבדל: המבורגר עוף (ולא בקר), עם נענע מרעננת (ולא עשבי תיבול סטנדרטיים). כמובן, את תערובת הקציצות ניתן להכין מראש ולחמם טרם האכילה. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון / פרגיות טחונות
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שמן + עוד, לטיגון

להגשה:

  • לחמניות המבורגר
  • 1 עגבניה, חתוכה לפרוסות
  • טבעות בצל סגול

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את העוף / הפרגיות, הבצל והנענע. מתבלים ולשים. מוסיפים את השמן ולשים עוד כמה דקות יחד. יוצרים קציצות בגודל הלחמניה.

2. מחממים היטב מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות מכל צד כ-4 דקות, או עד להזהבה טובה.

3. מורחים על הלחמניה מיונז. מניחים מעל את הקציצה, העגבניה והבצל. סוגרים ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
אליפות
שילת
5
מכירה את מורן מהתיכון, היתה אלופה ותישאר אלופה
ללא שם
4
עשיתי היום יצא ממש טוב, כל המתכוננם שלך משולמים
יעל
3
כיף לראות את המתכונים והכל נראה מעולה! אבל לא ברור הירקות לא שטופים?
6
2
מה אפשר במקום נענע?? אין אצלינו מ"חסחלט",
חני
1
נשמע פצצהה! תודה לך מורן
ננה

עוד במבשלות בכיכר: