מורן פינטו מכינה קינוח קיצי של כדורי מלון ברוטב חמצמץ-מתקתק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מביאה לנו קינוח שקל ליצור (אפילו בשבת עצמה) וכיף לאכול והיי, הוא אפילו בריא. מושלם, כבר אמרנו? קדימה, רוצו להכין (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כדורי מלון יפהפיים ברוטב חמצמץ-מתקתק (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 מלון צהוב
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק + עוד - להגשה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות ערק / וודקה
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

1. חוצים את המלון לשניים ומרוקנים את הגרעינים בעזרת כף. בעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים ומעבירים לקערה גדולה.

2. מוסיפים לקערה את הנענע ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, הערק / וודקה ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.

3. שומרים במקרר עד ההגשה ומגישים קר בכוס אישית, עם עלה נענע לקישוט.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר