• זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 מלון צהוב
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק + עוד - להגשה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות ערק / וודקה
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

אאא

1. חוצים את המלון לשניים ומרוקנים את הגרעינים בעזרת כף. בעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים ומעבירים לקערה גדולה.

2. מוסיפים לקערה את הנענע ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, הערק / וודקה ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.

3. שומרים במקרר עד ההגשה ומגישים קר בכוס אישית, עם עלה נענע לקישוט.