כדורי מלון יפהפיים ברוטב חמצמץ-מתקתק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מביאה לנו קינוח שקל ליצור (אפילו בשבת עצמה) וכיף לאכול והיי, הוא אפילו בריא. מושלם, כבר אמרנו? קדימה, רוצו להכין (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 מלון צהוב
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק + עוד - להגשה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות ערק / וודקה
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

1. חוצים את המלון לשניים ומרוקנים את הגרעינים בעזרת כף. בעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים ומעבירים לקערה גדולה.

2. מוסיפים לקערה את הנענע ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, הערק / וודקה ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.

3. שומרים במקרר עד ההגשה ומגישים קר בכוס אישית, עם עלה נענע לקישוט.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
תודה
משה
1
נראה משהו!
הדר

עוד במבשלות בכיכר: