מתכון לקבבונים עסיסיים וארטישוק במחבת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", קבבונים הגדושים בעשבי תיבול, המוגשים עם פרוסות ארטישוק, שיש לו טעם אחר, מיוחד, שמורן פינטו גדלה עליו וניתן לקנות טרי, משומר או קפוא - נמכר בכל סופרמרקט. שימו לב: בקשו מהקצב שיטחן את הבשר פעמיים, להצלחה מיטבית של הקציצות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בשוק כמה שזה טעים: קבבונים עסיסיים וארטישוק במחבת (ניהול אולפן: לייבלה ון פראך)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם שומן טחון
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל
  • 1 כף שמן + עוד לטיגון
  • 300 גרם ארטישוק קפוא, פרוס דק

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הבשר, השומן, הבצל, הכוסברה והפטרוזיליה ומתבלים במלח פלפל. לשים היטב יחד. מכסים ומקררים 20 דקות.

2. מוציאים מקירור ולשים שוב. מחממים מחבת עם שמן. יוצרים קציצות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

3. מוסיפים את הארטישוק הפרוס. מתבלים שוב. מוסיפים חצי כוס מים. מכסים, מבשלים יחד כ-8 דקות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר