בשוק כמה שזה טעים: קבבונים עסיסיים וארטישוק במחבת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", קבבונים הגדושים בעשבי תיבול, המוגשים עם פרוסות ארטישוק, שיש לו טעם אחר, מיוחד, שמורן פינטו גדלה עליו וניתן לקנות טרי, משומר או קפוא - נמכר בכל סופרמרקט. שימו לב: בקשו מהקצב שיטחן את הבשר פעמיים, להצלחה מיטבית של הקציצות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם שומן טחון
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל
  • 1 כף שמן + עוד לטיגון
  • 300 גרם ארטישוק קפוא, פרוס דק

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הבשר, השומן, הבצל, הכוסברה והפטרוזיליה ומתבלים במלח פלפל. לשים היטב יחד. מכסים ומקררים 20 דקות.

2. מוציאים מקירור ולשים שוב. מחממים מחבת עם שמן. יוצרים קציצות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

3. מוסיפים את הארטישוק הפרוס. מתבלים שוב. מוסיפים חצי כוס מים. מכסים, מבשלים יחד כ-8 דקות ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
ואי יצא לי ממש טעים איזה מתכון נחמד אבל אני עשיתי בלי ארטשיוק כי בכל זאת עדין הילדים קצת בררניים באוכל
אני
6
איזה חמודה את
.
5
דדדדדדדיתפסיקי להגיד או קי דיייי זה חופר ממש/ קשה לצפייה
שלום
חשבתי שרק אני שמתי לב לאוקיי הזה שלה
.
4
נראה ממש טעים אפשר גם על מנגל . אפשר על שיפודים עבים -ללפף תודה על המתכון
אתי
3
את אלופה תודה שהראיתי.מה קורה במחבת זה מה שבעצם הכי מעניין
תמר
2
וואווו מנסה מושלמת
חייבת להכין אותה
1
חחחח יצא להם פשלה היא בכלל לא שמה במקרר...
שיראל

עוד במבשלות בכיכר: