מתכון לחזה עוף צלוי וסלט נקטרינות שובר שגרה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", חזה עוף סטנדרטי העשוי במחבת עם מלח ופלפל. עד כאן הכל רגיל. אבל הנה מגיע הקאץ': מעליו מוגש סלט נקטרינות עם בצלים ועגבניות שרי. שילוב של מתוק-חמוץ-מלוח שאי אפשר להפסיק לצרוך (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חזה עוף צלוי וסלט נקטרינות שובר שגרה (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6-7 פרוסות חזה עוף
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
לסלט:
  • 4 נקטרינות, פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 8 עגבניות שרי מנומרות, פרוסות לרבעים
  • מלח
  • 1 כף מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף סילאן

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת וצולים בה את חזה העוף, 3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל.

2. מערבבים היטב את מרכיבי הסלט בקערה ומניחים מעל חזה העוף. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר