• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6-7 פרוסות חזה עוף
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • לסלט:
  • 4 נקטרינות, פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 8 עגבניות שרי מנומרות, פרוסות לרבעים
  • מלח
  • 1 כף מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף סילאן

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את שמן הזית במחבת וצולים בה את חזה העוף, 3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל.

2. מערבבים היטב את מרכיבי הסלט בקערה ומניחים מעל חזה העוף. מגישים מיד.