חזה עוף צלוי וסלט נקטרינות שובר שגרה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", חזה עוף סטנדרטי העשוי במחבת עם מלח ופלפל. עד כאן הכל רגיל. אבל הנה מגיע הקאץ': מעליו מוגש סלט נקטרינות עם בצלים ועגבניות שרי. שילוב של מתוק-חמוץ-מלוח שאי אפשר להפסיק לצרוך (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6-7 פרוסות חזה עוף
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

לסלט:

  • 4 נקטרינות, פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 8 עגבניות שרי מנומרות, פרוסות לרבעים
  • מלח
  • 1 כף מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף סילאן

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת וצולים בה את חזה העוף, 3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל.

2. מערבבים היטב את מרכיבי הסלט בקערה ומניחים מעל חזה העוף. מגישים מיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
את פשוט משמחת את לב אביטל אחותי את אלופה והמתקונים אששששששששששששששששששששש
שרה
3
מורן למה את לא מארחת
מושקא
2
יואו אני פשוט יכולה לשבת ולצפות בזה שעותתתתתתתתתתת
אנונימית חמודה
1
תודה רבה!! יש אפשרות לפסטה מוקרמת עסיסית? אולי פסטה רוזה?
מירי

עוד במבשלות בכיכר: