מתכון לסלסילות גבינה שישדרגו כל אירוח ומשלוח מנות

אל תשפטו אותנו, אבל אנחנו כבר חושבים על פורים וזה רעיון מעולה להגשה מדליקה של 'פינגר פוד' - מנות ביס קטנות וחמודות בתוך סלסילות גבינה שכל כך קל להכין (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • גבינת פרמזן מגורדת
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן הכנת סלסילות גבינה אפויות:

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.

2. על התבנית, יוצרים תלוליות גבינת פרמזן - כל אחת 1/4 כוס - ברווחים גדולים כמה שאפשר, משטחים אותן לעיגול מדויק עד כמה שאפשר בקוטר 12 ס"מ, ואם רוצים, מפזרים מעל פלפל שחור.

3. אופים במשך 6-7 דקות, עד שהגבינה נמסה וזהובה בקצוות, אך העיגולים גמישים לעיבוד.

4. עובדים מהר לפני שהגבינה תתקשה: הופכים תבנית מאפינס עם שקעים קטנים, ועוטפים כל שקע הפוך בעיגול גבינה חם. לאחר שהגבינה תתקרר, היא תתקשה ותהפוך לסלסילה מתוקה.

אופציה נוספת: לאפות עיגולי גבינה גדולים יותר ולהפוך אותם על קערה גדולה יותר.

5. מחלצים בזהירות את הסלסילות המוכנות, ממלאים אותן בסלט טרי או כל מילוי מקורי אחר ומגישים לאורחים או משגרים בצלופן מרשרש כמשלוח מנות אלגנטי ואכיל לגמרי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות