מתכון לסלט מרענן של כרוב, גזר, תפוח ושקדים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו חושבת כמה צעדים קדימה ויוצרת סלט שיכול לככב על השולחן בחגים הקרבים, המורכב ממוצרים שיש לכולנו בבית: כרוב סגול, גזר, בצל ירוק, תפוח ירוק, שקדים ורוטב עדין אך מלא טעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מרענן: סלט כרוב, גזר, תפוח ושקדים
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ גס
  • 2 גזרים, חתוכים למקלות
  • 2 תפוחי עץ, חתוכים למקלות
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים
  • לרוטב:
  • 1/2 לימון סחוט
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף סילאן
  • מלח

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים. בקערה נפרדת, מניחים את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר