מתכון ל"תבשיל" תפודים, חומוס וחזה עוף בניחוח מזרחי

והשבוע, ב"מבשלות": תפודים, חומוס וחזה עוף במחבת. מנה עם חריפות עדינה וממכרת, שניתן להגיש לצד סטייק יוקרתי או לבד, כמנה משביעה ומזינה בפני עצמה. חשוב: מומלץ להשתמש בחזה עוף טרי ולא קפוא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 15 תפודים מבושלים במים
  • 1 קופסת שימורי חומוס, מסוננים
  • 400 גרם חזה עוף
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. פורסים את חזה העוף לרצועות דקות שוות בגודלן. את התפודים משאירים בקליפתם וחותכים ל-4.

2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את רצועות העוף מספר דקות, עד שהן לבנות. מוסיפים פנימה את התפודים, החומוס והפלפל החריף. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד כמה דקות, עד שהטעמים נספגים היטב. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר