בניחוח מזרחי: "תבשיל" תפודים, חומוס וחזה עוף פיקנטי

והשבוע, ב"מבשלות": תפודים, חומוס וחזה עוף במחבת. מנה עם חריפות עדינה וממכרת, שניתן להגיש לצד סטייק יוקרתי או לבד, כמנה משביעה ומזינה בפני עצמה. חשוב: מומלץ להשתמש בחזה עוף טרי ולא קפוא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 15 תפודים מבושלים במים
  • 1 קופסת שימורי חומוס, מסוננים
  • 400 גרם חזה עוף
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. פורסים את חזה העוף לרצועות דקות שוות בגודלן. את התפודים משאירים בקליפתם וחותכים ל-4.

2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את רצועות העוף מספר דקות, עד שהן לבנות. מוסיפים פנימה את התפודים, החומוס והפלפל החריף. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד כמה דקות, עד שהטעמים נספגים היטב. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
מהממת!
מעריצה
5
כבר כמה מהתוכניות האחרונות ממש תקועות ואני לא מצליחה ראות יש מצב לעשות מעניין הזה משוו??
...............
4
יאמייייייייייייי
אנונימית חמודה
3
אלופה שאת ,מתכון טעים מאד , וגם על הדרך למדתי ממך הרבה טיפים חשובים -שעזרו לי במטבח
מירי
2
כמות המצרכים במתכון - לכמה מנות מספיק ? 15 תפודים ל- 400 גרם חזה עוף ?? יש טעות בכמות התפודים או בכמות חזה העוף ?
ללא שם
1
אןלי תקנו לה סכין שף נורמלית וכפפות נצמדות??? למה היא צריכה להיאבק? מינימום מקצועיות
רחמנות

עוד במבשלות בכיכר: