• זמן הכנהשעה
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 400 גרם אנטרקוט, חתוך לפרוסות צרות
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים דק דק
  • 5 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • שומשום - לפיזור

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.

2. פורסים את האנטרקוט לפיסות רחבות. מוסיפים למחבת ומקפיצים יחד כ-5 דקות.

3. מוסיפים את השעועית כשהיא חצי קפואה ומקפיצים יחד.

4. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים.

5. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.