אחרי החגים זה כאן: אנטרקוט מוקפץ עם שעועית ירוקה

למה אנחנו כל כך אוהבים את המנה הזו? כי היא גמישה וניתן להגיש אותה על נודלס, אורז או בתוך לחם, ככריך. אל דאגה: את האנטרקוט תוכלו למצוא במקפיא של כל סופר, בכשרויות שונות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם אנטרקוט, חתוך לפרוסות צרות
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים דק דק
  • 5 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • שומשום - לפיזור

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.

2. פורסים את האנטרקוט לפיסות רחבות. מוסיפים למחבת ומקפיצים יחד כ-5 דקות.

3. מוסיפים את השעועית כשהיא חצי קפואה ומקפיצים יחד.

4. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים.

5. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
היי האם יעבוד עם סוגי בשר אחרים?5 לדוגמא?
אחת
1
אשמח לתשובה נשמע פצצה איך הבשר והשועית מתבשל ככ מהר ? או שזה נשאר חצי נא .ז"א לא מבושל כמו שעושים היום ?תודה לך יש מתכונים טןבים וקלים
יעלה
לעניות דעתי היא לא בישלה את זה במאה אחוז בשביל הסרטון שימי לב שזמן ההכנה הוא שעה... שאז ייתכן שהוא כבר בשל...
.

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: