מה נאכל היום?

מתכון לתבשיל כרוב וקבנוס ברוטב עגבניות שמתקתקים בצ'יק צ'ק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה מנחמת בסגנון רוסי: רצועות כרוב וטבעות קבנוס השוחות ברוטב עגבניות, שמכינים מעגבניות חתוכות משומרות וחוסכים ים עבודה - שהיא גם נטולת פחמימות וקורצת לשומרים על הגזרה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
החורף כאן כדי להישאר: תבשיל כרוב וקבנוס ברוטב עגבניות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל לבן גדול, פרוס דק
  • 1/4 ראש כרוב לבן, קצוץ דק, אך לא מדי
  • 4-6 נקניקיות קבנוס, חתוכות לטבעות
  • 240 מ"ל עגבניות חתוכות לקוביות, משימורים
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כוס מים
  • 1 כף סוכר
  • מלח ופלפל
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הנקניקיות. מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים יחד 3 דקות. מוסיפים את הכרוב הקצוץ. מתבלים שוב ומערבבים. מוסיפים את העגבניות. מתבלים בפפריקה, במלח, בפלפל ובסוכר ומערבבים. מוסיפים את המים, מערבבים ומכסים. מבשלים יחד חצי שעה ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר