מה נאכל היום?

החורף כאן כדי להישאר: תבשיל כרוב וקבנוס ברוטב עגבניות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה מנחמת בסגנון רוסי: רצועות כרוב וטבעות קבנוס השוחות ברוטב עגבניות, שמכינים מעגבניות חתוכות משומרות וחוסכים ים עבודה - שהיא גם נטולת פחמימות וקורצת לשומרים על הגזרה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל לבן גדול, פרוס דק
  • 1/4 ראש כרוב לבן, קצוץ דק, אך לא מדי
  • 4-6 נקניקיות קבנוס, חתוכות לטבעות
  • 240 מ"ל עגבניות חתוכות לקוביות, משימורים
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כוס מים
  • 1 כף סוכר
  • מלח ופלפל
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הנקניקיות. מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים יחד 3 דקות. מוסיפים את הכרוב הקצוץ. מתבלים שוב ומערבבים. מוסיפים את העגבניות. מתבלים בפפריקה, במלח, בפלפל ובסוכר ומערבבים. מוסיפים את המים, מערבבים ומכסים. מבשלים יחד חצי שעה ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
נראה מעולה!!! לדעתי יכוצ לעוף גם בפיתה, רק מוסיף קלוריות מיותרות. באופן כללי, הפחממות המומלצות יותר לשומרי משקל הן פחממות נטולות סוכר כדוגמת אורז או תפו”א
ט

עוד במבשלות בכיכר: