מה נאכל היום?

מתכון לתבשיל טאבולה בשרי שמוכן תוך פחות משעה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מנה מזינה במיוחד שכוללת בתוכה את דגן העל, הבורגול, שנקנה יבש, בוואקום והושרה בכמות נדיבה של מי ברז - יחד עם שלל ירקות וחזה עוף - הכל במחבת אחת. ותודה למורן פינטו שעושה לכולנו חיים קלים במטבח, בלי להתפשר על הטעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תבשיל טאבולה בשרי שמוכן תוך פחות משעה (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1 קישוא, קצוץ דק
  • 15 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 4 פטריות שמפיניון טריות, קצוצות דק
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • 400 גר חזה עוף, קצוץ דק דק
  • 2 כוסות בורגול, מושרה ומסונן
  • מלח ופלפל
  • 1 צרור שמיר, קצוץ דק דק (רק העלים)
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הקישוא, העגבניות, הפטריות והשום ומערבבים. מוסיפים את חזה העוף הקצוץ ומערבבים עד שהוא מקבל צבע לבן. מוסיפים את הבורגול המסונן ומערבבים הכל יחד עם מלח ופלפל. מוסיפים את השמיר הקצוץ, שוב מערבבים ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר