מה נאכל היום?

תבשיל טאבולה בשרי שמוכן תוך פחות משעה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מנה מזינה במיוחד שכוללת בתוכה את דגן העל, הבורגול, שנקנה יבש, בוואקום והושרה בכמות נדיבה של מי ברז - יחד עם שלל ירקות וחזה עוף - הכל במחבת אחת. ותודה למורן פינטו שעושה לכולנו חיים קלים במטבח, בלי להתפשר על הטעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1 קישוא, קצוץ דק
  • 15 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 4 פטריות שמפיניון טריות, קצוצות דק
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • 400 גר חזה עוף, קצוץ דק דק
  • 2 כוסות בורגול, מושרה ומסונן
  • מלח ופלפל
  • 1 צרור שמיר, קצוץ דק דק (רק העלים)
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הקישוא, העגבניות, הפטריות והשום ומערבבים. מוסיפים את חזה העוף הקצוץ ומערבבים עד שהוא מקבל צבע לבן. מוסיפים את הבורגול המסונן ומערבבים הכל יחד עם מלח ופלפל. מוסיפים את השמיר הקצוץ, שוב מערבבים ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אין עליך מורןןןן
צמות
1
מורן אלופה כיף לצפות במתכונים הנהדרים שלך תמשיכי להפציץ❤❤❤
מקסימהה

עוד במבשלות בכיכר: