• זמן הכנה35 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4-5 כפות שמן זית
  • 2-4 נתחי פילה דניס או מושט
  • 7 שיני שום שלמות
  • 10 עגבניות שרי חצויות
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות גדושות לימון כבוש

אופן ההכנה:

אאא

במחבת, מחממים את שמן הזית ומתחילים בטיגון הדג מצד העור. מוסיפים סביב את שיני השום. הופכים את הדג לצד שני ומוסיפים את עגבניות השרי. מפזרים מלח ופלפל, מכסים ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את הלימון הכבוש מעלמכסים ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מגישים חם.