מתכון לסלמון עם ארטישוק, בצל ופלפל חריף

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מנה רעננה ועסיסית שמתכתבת במדויק עם מזג האוויר החמים וההכנות לפסח: קוביות סלמון מוקפצות עם ארטישוק - ירק עדין ומאד טעים שכדאי להכיר - לימון, בצל מטוגן ומעט פלפל חריף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ככה פותחים את האביב: סלמון עם ארטישוק, בצל ופלפל חריף (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן זית - לטיגון
  • 1 בצל גדול, פרוס דק
  • 1 קופסת שימורי תחתיות ארטישוק, חתוכות לפרוסות גדולות
  • מלח
  • 1 לימון
  • 3 פרוסות סלמון, חתוכות לקוביות
  • 1 פלפל חריף, פרוס דק

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן זית ומתחילים בטיגון הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים פנימה את הארטישוק, מתבלים במלח וסוחטים מעל את הלימון. נותנים לו להיספג בארטישוק. מוסיפים את הסלמון ומתבלים שוב. מפזרים מעל את הפלפל, מקפיצים 2 דקות יחד ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר