מתכון לסלט טחינה חמצמץ עם "ספגטי" סלק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת שני מוצרים שלכאורה הקשר ביניהם קלוש: טחינה גולמית וסלק - ומייצרת מהם מנה מרעננת וסופר טעימה, שתענוג לטבול בה את החלה בליל שבת (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
השלם גדול מסך חלקיו: סלט טחינה עם "ספגטי" סלק (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 סלק גדול טרי
  • שמן זית
  • 1 לימון סחוט היטב
  • מלח
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 1 כוס מים קרים
  • 2 שיני שום, קצוצות דק דק
  • חלה טריה - להגשה

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, יוצרים מהסלק "ספגטי". בקערה, מערבבים אותו עם מעט שמן זית, לימון ומלח. מניחים בצד.

2. בינתיים, בקערה, טורפים את הטחינה, המים, השום, שאר הלימון ומלח, עד לקבלת מרקם קרמי. טועמים ומתקנים תיבול.

3. בצלחת, משטחים את הטחינה ובמרכז מניחים את הסלק המוחמץ. מגישים עם חלה טריה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר