השלם גדול מסך חלקיו: סלט טחינה עם "ספגטי" סלק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת שני מוצרים שלכאורה הקשר ביניהם קלוש: טחינה גולמית וסלק - ומייצרת מהם מנה מרעננת וסופר טעימה, שתענוג לטבול בה את החלה בליל שבת (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 סלק גדול טרי
  • שמן זית
  • 1 לימון סחוט היטב
  • מלח
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 1 כוס מים קרים
  • 2 שיני שום, קצוצות דק דק
  • חלה טריה - להגשה

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, יוצרים מהסלק "ספגטי". בקערה, מערבבים אותו עם מעט שמן זית, לימון ומלח. מניחים בצד.

2. בינתיים, בקערה, טורפים את הטחינה, המים, השום, שאר הלימון ומלח, עד לקבלת מרקם קרמי. טועמים ומתקנים תיבול.

3. בצלחת, משטחים את הטחינה ובמרכז מניחים את הסלק המוחמץ. מגישים עם חלה טריה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
מורן פשוט אלופהה אין עליך והפאה ככה מושלמת לך
אילה
1
אם,הרוצח,עבאס,יגנה,מ ה,יש,לנו,מ זה,יפסיקו,לרצוח
ללא שם

עוד במבשלות בכיכר: