בוקר של הביוקר

מתכון לברוסקטה עם אבוקדו וביצה עלומה כמו בבתי קפה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", ארוחת בוקר מפנקת שמכינים בקלי קלות. ובינינו, בימים טרופים אלו של הניקיונות וההכנות לפסח, אתם בוודאי מוצאים את עצמכם בשעה שתיים בצהריים ממלמלים 'לא הכנסתי היום כלום לפה', אז הנה פתרון מעולה בשביל זה (מבשלות בכיכר, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תביאו את המסעדה לבית: ברוסקטה עם אבוקדו וביצה עלומה (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • פרוסות באגט
  • ממרח אהוב (רצוי אבוקדו)
  • 1 כף חומץ
  • 3 ביצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת וצולים את פרוסות הבאגט משני הצדדים. מורחים באבוקדו.

2. בסיר קטן מחממים מים עם כף החומץ, עד שהם רותחים. בעזרת כף עץ יוצרים מערבולת ומסובבים את המים והחומץ יחד. מכניסים כל ביצה למערבולת ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים מעל הברוסקטה. מפזרים מלח ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר