בוקר של הביוקר

תביאו את המסעדה לבית: ברוסקטה עם אבוקדו וביצה עלומה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", ארוחת בוקר מפנקת שמכינים בקלי קלות. ובינינו, בימים טרופים אלו של הניקיונות וההכנות לפסח, אתם בוודאי מוצאים את עצמכם בשעה שתיים בצהריים ממלמלים 'לא הכנסתי היום כלום לפה', אז הנה פתרון מעולה בשביל זה (מבשלות בכיכר, כיכר TV)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • פרוסות באגט
  • ממרח אהוב (רצוי אבוקדו)
  • 1 כף חומץ
  • 3 ביצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת וצולים את פרוסות הבאגט משני הצדדים. מורחים באבוקדו.

2. בסיר קטן מחממים מים עם כף החומץ, עד שהם רותחים. בעזרת כף עץ יוצרים מערבולת ומסובבים את המים והחומץ יחד. מכניסים כל ביצה למערבולת ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים מעל הברוסקטה. מפזרים מלח ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
פרגנו לה תנאי שטח פחות מאתגרים
כיכר- תכבדו את עצמכם ותשקיעו בתנאים של ה
6
יש אמגזיות מעולות ואז זה יהיה נורמלי חבל............
אריאל
5
את ניראית ממד יפה בצבעים האלה .
פנינה
4
רעיון ממד נחמד ,תודה
פ
3
אני מתגעגעת למטבחים היפים של פעם ,בהם היית מבשלת .
חני
2
צריך שלוש דקות לביצה
ללא שם
1
רעיון של ארוחה
ללא שם

עוד במבשלות בכיכר: