• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • שמן זית מעורבב עם מעט פפריקה - לטיגון
  • 3 מלפפונים מוצקים
  • 5 ענפי שמיר
  • 1 שן שום
  • 1 יוגורט טבעי
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 לימון סחוט
  • 1 באגט, חתוך לפרוסות

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את השמן במחבת. קוצצים דק את המלפפונים, השמיר והשום. מערבבים עם היוגורט, מתבלים ומוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים שוב הכל יחד.

2. צולים את פרוסות הבאגט על המחבת משני צדדים, כמה דקות - ומגישים את הצזיקי מעל.