מנצלים שאריות

מתכון לברוסקטה פריכה עם צזיקי קיצי ומרענן

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו חוזרת - ובגדול ומכינה מנה קלילה ומהירה: צזיקי - מעין סלט פרשי של מלפפונים, שמיר ויוגורט, המוגש על ברוסקטה קריספית - שילוב שתתקשו לעמוד בפניו (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כל ביס - תענוג: ברוסקטה פריכה עם צזיקי מרענן (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • שמן זית מעורבב עם מעט פפריקה - לטיגון
  • 3 מלפפונים מוצקים
  • 5 ענפי שמיר
  • 1 שן שום
  • 1 יוגורט טבעי
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 לימון סחוט
  • 1 באגט, חתוך לפרוסות

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת. קוצצים דק את המלפפונים, השמיר והשום. מערבבים עם היוגורט, מתבלים ומוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים שוב הכל יחד.

2. צולים את פרוסות הבאגט על המחבת משני צדדים, כמה דקות - ומגישים את הצזיקי מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר