באנו לשדרג

מתכון לסירות קישואים ממולאות בקוסקוס

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מפתיעה במנה חגיגית, יפה וטעימה - ולא, אפשר לנשום לרווחה, היא עדיין מהירה וקלה להכנה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זה רק נשמע מסובך: סירות קישואים ממולאות בקוסקוס (צילום: אברומי לינשה)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 זוקיני קטנים
  • 1 חבילת קוסקוס מוכנה על פי הוראות היצרן
  • 4 ענפי שמיר, קצוצים דק
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הקוסקוס המוכן עם השמיר, השום ורוטב הצ'ילי היטב יחד. מתבלים.

2. חוצים את הזוקיני לאורך. מרוקנים את תוכן הפנים בעזרת כף וממלאים בתערובת.

3. מחממים מעט שמן בסיר ומניחים את הקישואים הממולאים בצפיפות. מוסיפים כוס מים, מכסים ומבשלים 15-20 דקות עד שהזוקיני רך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר