באנו לשדרג

זה רק נשמע מסובך: סירות קישואים ממולאות בקוסקוס

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מפתיעה במנה חגיגית, יפה וטעימה - ולא, אפשר לנשום לרווחה, היא עדיין מהירה וקלה להכנה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 זוקיני קטנים
  • 1 חבילת קוסקוס מוכנה על פי הוראות היצרן
  • 4 ענפי שמיר, קצוצים דק
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הקוסקוס המוכן עם השמיר, השום ורוטב הצ'ילי היטב יחד. מתבלים.

2. חוצים את הזוקיני לאורך. מרוקנים את תוכן הפנים בעזרת כף וממלאים בתערובת.

3. מחממים מעט שמן בסיר ומניחים את הקישואים הממולאים בצפיפות. מוסיפים כוס מים, מכסים ומבשלים 15-20 דקות עד שהזוקיני רך.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
וואו פשוט מתכונים שנראים מוש ובאמת קלים להכנה בלי פימפומים תודה מורן!!
יעל
4
שלום רב, ברצוננו לרכוש סיר כפי שמורן משתמשת בתכנית "מבשלות בככר". נשמח לקבל את שם היצרן וגודל הסיר. בעבר ביקשנו מכם ולאכזבתנו לא נענו. מחכים לתשובתכם. רבקה - ירושלים 052-7636288
רבקה ירושלים
3
נשמע טעים ! הייתי מזלה משהו מעל ,בשביל הצבע.
ריקי
2
רעיון נהדר. תודה רבה
אסתוש
1
נראה טעים, אנסה בע"ה :-)
אמא

עוד במבשלות בכיכר: