מתכונ(נ)ים לחגים

מתכון לסלט ירקות אדומים שאף סעודה לא שלמה בלעדיו

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מסייעת לנו לגוון את ארוחות החג ולחדש בכל אחת ואחת מהן, ללא יוצא מן הכלל. והפעם: סלט אדמדם המבוסס על עגבניות, רימון, פלפל צ'ילי, בצל סגול ועוד הפתעות. שימו לב: מומלץ לחתוך את הירקות כמה שעות לפני האכילה ולתבל סמוך לסעודה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט ירקות אדומים שאף סעודה לא שלמה בלעדיו (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 עגבניות מוצקות, חתוכות לקוביות
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק
  • 1/2 רימון מפורק
  • 4 ענפי כוסברה, קצוצים דק דק
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • 1 לימון, סחוט
  • 1 כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

בקערה גדולה, מניחים את כל מרכיבי הסלט. מתבלים, למעט החומץ - ומערבבים. מוסיפים את החומץ ושוב מערבבים. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר