כיכר השבת

מבשלות בכיכר

מתכון למאפה תפוחים מקורמלים בניחוחות חורפיים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", לכבוד התנור החדש באולפן, מורן פינטו מפנקת בקינוח אלגנטי של בצק עלים ותפוחים מסוכרים. (ניתן להוסיף צימוקים או אגוזים). שימו לב! אין צורך ליצור בצק מאפס, פשוט קונים, מפשירים במקרר ומכינים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

4
כיכר אוכל | כיכר השבת | ו' בכסלו | 30.11.22
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים
  • 1 כף שמן
  • 5 תפוחי עץ, חתוכים לקוביות
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הבצק לריבועים. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה וממשיכים לחתוך כמו בסרטון.

2. במחבת, מחממים את השמן ומוסיפים את התפוחים, הקינמון והסוכר. מערבבים עד שהתפוחים מתקרמלים יפה מכל הצדדים.

3. מעבירים למרכז הבצק ואופים כ-12 דקות עד להזהבה.

4. מגישים חם עם כדור גלידה בצד.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
גודל חיתוך התפוח במתכון אינו נכון, זה גם צריך להכנס לפה כביס אחד עם כל הטעמים יחד וגם מצד שני פחות נח בפה שהחתיכות גדולות מידי. הייתי ממליץ לחתוך בצורה של קוביות קטנות יותר או פרוסות דקות של התפוח. סה"כ מנה מצויינת, שילוב הטעמים קליל ומנצח.
ש. שהם01.12.22
3
משוגעת על המתכונים שלך. פרקטי קצר וקולע
אלופה01.12.22
2
מתכון מאד טעים . אבל כשאין לי זמן ,אני לוקחת תפוח מוציאה את הליבה בכלי מיוחד . מפזרת קינמון ,אפשר גם סוכר מכניסה למיקרוגל לכמה דקות וזה אחלה מחמם ונעים .ומפיץ ריח בכל הבית ,
תהילה 10.12.22

הצגת כל התגובות

1
טעים מאודד ןדרך אגב תודה על הטיפ של ש.שוהם הישתמשתי בו ממליץ לכם לעשות את זה זה הרבה יותר נוח
שמואל05.04.23
אולי גם יעניין אותך
מבשלות בכיכר

הסטייק של תשעת הימים | חציל מלווה בסלט עגבניות

כיכר אוכל | 19.07.23

מבשלות בכיכר

קוצר המחמאות: מתכון יוקרתי לסלט עוף חם - קר

כיכר אוכל | 12.07.23

מבשלות בכיכר

בצל ושזיפים: ממולאים שלא יותירו אתכם אדישים

כיכר אוכל | 05.07.23

מבשלות בכיכר

מאפינס טונה - המנה העיקרית של 'סעודה שלישית'

כיכר אוכל | 22.06.23

מבשלות בכיכר

מתכון קל ופשוט • ספגטי לילדים

כיכר אוכל | 15.06.23
ש

אביב הגיע ואיתו ההוצאות:

 קבלו הלוואה שתחסוך לכם זמן וכסף עם תנאים מעולים!

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם

באנו לשדרג

יפה ומאפה: בצק פילו במילוי פטריות וערמונים

כיכר אוכל | 22.03.23

באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

כיכר אוכל | 05.03.23

פורים

ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות

כיכר אוכל | 01.03.23
ש

פיתוח ישראלי חדשני

כל אחד יכול להרוויח אלפי שקלים בלי לעשות כלום?

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

כיכר אוכל | 08.02.23

באנו להק(יי)ל עליכם

פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

כיכר אוכל | 08.02.23

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד

כיכר השבת | 01.02.23

התוספת שתופסת

מרענן ומעניין: מתכון לאורז ירוק אחד אחד

כיכר אוכל | 25.01.23
ש

האם הגאולה קרובה?

"בספרא דא יפקון מן גלותא" • אתגרי המלחמה בראי הזוה"ק

כיכר בשיתוף מכון המאו"ר | מקודם

מה נאכל היום?

פירות הדר זה נהדר: מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים

כיכר אוכל | 18.01.23

בריא יותר

מוסיף המון: סלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

כיכר אוכל | 11.01.23

ליד הקפה

סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

כיכר אוכל | 04.01.23

באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

כיכר אוכל | 28.12.22
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

כיכר אוכל | 21.12.22

מבשלות בכיכר

אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית

כיכר אוכל | 14.12.22

מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

כיכר אוכל | 07.12.22