כיכר השבת

פורים

מתכון לקונוסים ממולאים נקניקיות ובצל

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה אלגנטית וקצת אחרת לסעודת פורים, המדמה כובע של ליצן ומתאימה במדויק לאווירת החג. ניתן להמיר את הנקניקיות בפסטרמה או חזה עוף או את המילוי בכלל בסלט ירקות קצוץ ומרענן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

7
כיכר אוכל | כיכר השבת | ח' באדר | 01.03.23
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 טורטיות חצויות במרכז
  • שמן
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 12 נקניקיות בשריות, פרוסות
  • 1 שן שום, פרוסה דק
  • מלח ופלפל
  • 1 כוס רוטב עגבניות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. כל חצי טורטיה מגלגלים לקונוס וסוגרים עם קיסם. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, מורחים בשמן ואופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל 2 דקות, עד לשקיפות. מוסיפים את הנקניקיות והשום ומטגנים כמה דקות. מוסיפים מלח ופלפל ואת רוטב העגבניות, מערבבים ומבשלים 10 דקות.

3. מוציאים את הקונוסים מהתנור, שולפים את הקיסמים, ממלאים בנקניקיות ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
איזה קשר יש בין טורטיה לנקניק? או לפסטרמה? או לסט ירקות שירטיב הכל ויהרוס את הטוריטיה. לא חייבים לתקוע מתכונים בלי קשר. אפשר להסתכל שניה ברשת ולראות דברים נורמלים
יהודי01.03.23
ממש
נכוןןןן02.03.23
לא הבנתי במה שונה טורטיה מכל בצק אחר עים רוטב ?
טל02.03.23
א' לא חייב לתת ביקורת על כל דבר!! חובה מוסרית. מאשר החובה שלך שלטעמך היא חובה קיבתית... ב' אוהה איזה קשר יש. תטעם תבין.
יהודי 04.03.23
3
רעיון נחמד , במילויים אפשר לגוון . נ.ב סוף סוף משתמשים בתנור .
חגית02.03.23
2
תודה!!
אני05.03.23

הצגת כל התגובות

1
יש קשר בין נקניקיה לטרוטיה זה כמו לקחת טורטיה ולמלות אותה בבשר וזה יהפוך לערייס לדעתי היא לא הייתה צריכה להוסיף תרוטב ממילא הבצל נתן את הטעם החזק ביותר כי בצל הוא ירק דומיננטי מאד אבל זה מה שהיא בחרה והיא לא סתם בחרה את זה היא שפית גדולה ומנוסה שיודעת לשלב טעמים ומרכיבים שונים ביחד וזה יוצא לה מקסים
יחיאל פרידמן28.07.23
אולי גם יעניין אותך
מבשלות בכיכר

הסטייק של תשעת הימים | חציל מלווה בסלט עגבניות

כיכר אוכל | 19.07.23

מבשלות בכיכר

קוצר המחמאות: מתכון יוקרתי לסלט עוף חם - קר

כיכר אוכל | 12.07.23

מבשלות בכיכר

בצל ושזיפים: ממולאים שלא יותירו אתכם אדישים

כיכר אוכל | 05.07.23

מבשלות בכיכר

מאפינס טונה - המנה העיקרית של 'סעודה שלישית'

כיכר אוכל | 22.06.23

מבשלות בכיכר

מתכון קל ופשוט • ספגטי לילדים

כיכר אוכל | 15.06.23
ש

מבצעים של פעם בשנה

מוסד הרב קוק; לא הספקתם להגיע למכירה? כנסו >>

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם

באנו לשדרג

יפה ומאפה: בצק פילו במילוי פטריות וערמונים

כיכר אוכל | 22.03.23

באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

כיכר אוכל | 05.03.23

מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

כיכר אוכל | 08.02.23
ש

פשוט, דיגיטלי, חכם ויעיל 

ללא הלוואה או גמ"ח: כך יישאר לכם כסף לפינוקים בכל חודש

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

באנו להק(יי)ל עליכם

פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

כיכר אוכל | 08.02.23

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד

כיכר השבת | 01.02.23

התוספת שתופסת

מרענן ומעניין: מתכון לאורז ירוק אחד אחד

כיכר אוכל | 25.01.23

מה נאכל היום?

פירות הדר זה נהדר: מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים

כיכר אוכל | 18.01.23
ש

אביב הגיע ואיתו ההוצאות:

 קבלו הלוואה שתחסוך לכם זמן וכסף עם תנאים מעולים!

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם

בריא יותר

מוסיף המון: סלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

כיכר אוכל | 11.01.23

ליד הקפה

סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

כיכר אוכל | 04.01.23

באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

כיכר אוכל | 28.12.22

בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

כיכר אוכל | 21.12.22
ש

השקעה בטוחה ויציבה

נדל"ן מניב בשליש מחיר? הכירו את ההשקעה החכמה בפתח תקווה

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

מבשלות בכיכר

אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית

כיכר אוכל | 14.12.22

מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

כיכר אוכל | 07.12.22