זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 טורטיות חצויות במרכז
- שמן
- 1 בצל גדול, קצוץ דק
- 12 נקניקיות בשריות, פרוסות
- 1 שן שום, פרוסה דק
- מלח ופלפל
- 1 כוס רוטב עגבניות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. כל חצי טורטיה מגלגלים לקונוס וסוגרים עם קיסם. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, מורחים בשמן ואופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל 2 דקות, עד לשקיפות. מוסיפים את הנקניקיות והשום ומטגנים כמה דקות. מוסיפים מלח ופלפל ואת רוטב העגבניות, מערבבים ומבשלים 10 דקות.
3. מוציאים את הקונוסים מהתנור, שולפים את הקיסמים, ממלאים בנקניקיות ומגישים.
הצגת כל התגובות