זעזוע: חילוני שמאלני רצח את בתו

מקרה רצח מזעזע את המדינה: ילדה בת שלוש נרצחה במהלך השבת באכזריות רבה על ידי אביה, חילוני ופעיל שמאל קיצוני (בארץ)

האב הרוצח מובל למעצר. (פלאש 90)

מקרה רצח נוסף מזעזע את המדינה: ילדה בת שלוש נרצחה במהלך השבת על ידי אביה החילוני והשמאלני במושב בצרה שבשרון.

גופתה של הילדה נועה גולדרינג נתגלתה כשעליה סימני אלימות קשים. האבא, אסף, חילוני כבן 30, ניסה להתאבד פעמיים לאחר הרצח. הוא מאושפז כעת בבית החולים מאיר בכפר סבא.

אמה של הילדה לא שהתה באותה עת בבית, והיא נמצאה כעבור כמה שעות בירושלים. המדובר בזוג הנמצא בתהליך גירושין מזה מספר שבועות. על פי ההסכם ביניהם, הילדה שהתה במהלך השבת אצל האב החילוני השמאלני, והאם עצמה, על פי הדיווחים, בהליכי חזרה בתשובה.

בין מאות התגובות שפורסמו מאז התפוצצה הפרשה ברשת האינטרנט, מצאנו עשרות תגובות נזעמות הקושרות את האירועים האחרונים שפורסמו בכלי התקשורת בהם הורים חרדים נחשדו בהתעללות בילדיהם.

"החרדים מרעיבים והחילונים רוצחים?", שואלת נעה מרעננה, "מה דעתכם על הכותרת: ´האב החילוני´, תומך סרבנות רצח בתו את התינוקת, כמשקל נגד לאם המרעיבה", כותב גולש אחר.

הדברים מכוונים כלפי מסמך עליו היה חתום האב הרוצח בעד סרבנות לגיוס לצה"ל, על רקע מצפוני, דבר שחשף את דעותיו הפוליטיות הממוקמות בצד השמאלי קיצוני.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

101
הגיע הזמן להקים מחאה ציבורית על האנטישמיות.
שי
100
אה רגע, זה לא קרה נכון? כנראה שחילונים שמאלנים לא נוהגים לאמץ אל חיקם פושעים שמתעללים ורוצחים את ילדיהם.
דוד דורון
99
שאם מרעיבה ...אז החרדים מייחסים את ההרעבה לכל המגזר, ומנסים להגן עליה. כשאב רוצח את ילדתו הקטנה חסרת הישע ,אנחנו החילונים מקיאים אותו מהחברה....ונותנים למדינה ולחוק לטפל בו כראוי. תלמדו קצת מהחילונים לא רק תורה....גם מעשים טובים
שי
98
למה? למה להוסיף שינאת חינם? למען השם, ועוד בימים הנוראים? לא למדנו כלום? "הצדיקים הטהורים אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק, אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה, אינם קובלים על הבערות אלא מוסיפים חכמה."
דוד מנצרת עלית
97
שסרבו בתוקף לשרת במבצע עופרת יצוקה. תכנס לאתר שלהם . שמו מופיע שם. הוא גם ידוע כאיש שמאל אבא שלו פעיל מפורסם.
רחלי
96
הגיע הזמן שהציבור החרדי ירים את ראשו . מזה שנים רבות שכבודם של הציבור החרדי הושפל עד עפר בידי התקשורת השמואלנית. הסתה זו משפיעה לעין ערוך ביחס ובניכור של תושבי המדינה כלפי הציבור החרדי הגיע הזמן להתחיל לספר לך שעל הציבור הדתי מספרים כל מיני סיפורים שהוצאו מהיקשרם כדוגמת האברךהדורס א. וכי הוא אברך? ב
יעקב
95
אצל החילונים יש כמעט כל יום רציחות, עברייני פשע, יריות, דקירות בבית ספר, מעשני סמים, עבריינים, וכו´ וכו´ וכו´ לכן אין פלא שזה דבר רגיל אצליהם, משא"כ אצלינו החרדים כמעט שלא שומעים אצלינו דברים כאלו שאנחנו מתחנכים על דרך שונה לגמרי על דרך התורה, ופתאום כשמוצאים [אחרי חיפוש מדוקדק] איזה דבר אצל החרדים
יעקוב
94
היא קולעת הרבה יותר מאשר האם המרעיבה. כי הרי האם המרעיבה אין רק חרדיות, חש כאלו גם חילוניות. אבל אבא שיחנוק למוות את הבת שלו בגלל נקמה באמא - זה חייב להיות רק חילוני, ולכן הכותרת ענקית!!! רק ככה נחנך את התקשורת החילונית! המשיכו כך! כיכר השבת, עלו והצליחו!
בארי
93
הרי כולם יודעים שהאמא לא אשמה ואף-על-פי כן אתם חרצתם את דינה לפני המשפט!! ואתם יודעים טוב טוב שהיא אינה אשמה!! אבל האבא הזה רצח במו ידיו את ביתו!!! ואתם לא דואגים להדגיש את מוצאו!!! אז אל תחשבו שהתקשורת בידיים שלכם! אנחנו איפה שאנחנו ואל תטיפו לנו מוסר!! תתביישו!!
דתי
92
החילונים לשיחרור האבא החילוני השמאלני הרוצח... אני כחילונית שמאלנית, לא אשתתף בהפגנה כזו אם תהיה.
חילונית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: