"בוצעו פעולות החייאה"

בחדר הקירור התברר: סימני חיים על גופתו של זכריא סינוואר

לפי דיווח באל ג'זריה, ד"ר זכריא סינוואר לא חוסל ומצבו קשה. בוצעו בו פעולות החייאה | לפי הדיווח, כאשר הועברה גופתו לחדר המתים התברר שהוא עדיין בחיים (מלחמה)

זכריא סינוואר (צילום: לפי סעיף 27א)

האח השלישי במשפחת סינוואר חוסל? ברשת הקטארית 'אל ג'זירה' דווח היום (ראשון) כי מצבו קשה וכי בוצעו בו פעולות החייאה לאחר שנמצא עם סימני חיים בחדר הקירור, שאליו הועבר לאחר שחשבו כי חוסל.

כזכור, מוקדם יותר היום דיווחו כלי תקשורת ברצועת עזה על חיסולו של דוקטור זכריא סינוואר, האח השלישי של יחיא ומוחמד סינוואר. לפי הדיווחים, זכריא סינוואר חוסל יחד עם שלושת בניו, בתקיפה של האוהל שבו התגוררו בנוסייראת שבמרכז הרצועה.

ד"ר זכריא סינוואר הוא פרופסור להיסטוריה מודרנית באוניברסיטה האסלאמית בעזה.

מוקדם יותר היום ערוץ הטלוויזיה הסעודי 'אל-חדת' דיווח כי כוחות ההצלה ברצועת עזה איתרו את גופתו של מוחמד סינוואר, מנהיג חמאס בפועל ואחיו של יחיא סינוואר, במנהרה שהותקפה על ידי צה"ל בשבוע שעבר.

מקורות ברצועה מסרו לערוץ כי גופות של סינוואר האח אותר יחד עם עשרה מעוזריו במנהרה שהותקפה בחאן יונס.

עוד דווח כי מפקד חטיבת רפיח, מוחמד שבאנה, מי שנחשב לאחד האחרונים מאדריכלי מתקפת הפתע, נהרג גם הוא בתקיפות חיל האוויר.

בכתבה זו נעשה שימוש בצילומים אשר בעל הזכויות בהם לא נודע או לא אותר, בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות שלחו הודעה על כך בצירוף הצילום המקורי לדוא"ל desk@kikar.co.il.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (89%)

לא (11%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
דר' שהוא פרופסור? דר' לחבלה אולי?
דוד
15
אוף למה
..
14
שימות בייסורים לאט לאט
מחמוד נעזאר
13
לא אתפלא אם אשמע שהוא מטופל בקפלן
חיים
12
אני השתלתי לו קוצב לב תזהרו שלא תתפוצצו בבית חולים
תוקטור ביפר
11
חצוף לא מאחלת לו עד 120
רחל
10
שלא ישאר ממך זייכר.
איתי
9
ככול הנראה שהוא עלה למעלה וחזר כדי לספר מה שראה למעלה ,שכל המחבלים ובראשם אחיו קבלו 72 מלאכי חבלה שנותנים להם טיפול אקסטרא
בשט
8
נקוה מאוד שיסבול הרבה לפני שימות
משה
7
זבלה
לייזער
6
יש להם שבע נשמות הכלבים האלה
אבי
לא להעליב את הכלבים. הסנואר הזה הוא עלבון לחזירים.
בוגר קומודו
5
אם הוא יגסוס קצת וימות באיסורים גם מקובל עלי
אריק
4
איך יש להם חדר קירור? היה צריך להיות להם גהינם!
יהודה
3
היסורים בעוה"ז מורידים מהעונש בעולה"ב אז דווקא מוות מהיר עדיף. פחות סיכוי להעביר אותו למדינה שלישית עם רפואה מקדמת.
מישהו
זה נכון רק ליהודים.
אאאא
2
סימני חיים על גופה ? לא נראה לי שיש דבר כזה. אם יש סימני חיים זו לא גופה, ולהיפך.
רואה חשבון
1
הוא ראה שכבר נגמרו למעלה ה-70 בתולות אז הוא החליט לחזור.
משפחה ארורה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: