החטיבה לשמירה על הקרקע תורחב

מושך ימינה? שר חרדי ביקר בקרית ארבע; זו ההבטחה שנתן

השרהחרדי הגיע יחד עם אנשי לשכתו לביקור רשמי בקרית ארבע, שם נועד עם ראש המועצה | במהלך הביקור הקיים דיון עומק בנושא פיתוח היישוב והרחבתו, השניים דנו בהקמת שכונות חדשות, תוספת יחידות דיור, ובתקציבי האצת הבניה באזור (חדשות, בארץ)

|
1
| כיכר השבת |
השר גולדקנופף במערת המכפלה (צילום: ברונו שרביט, לע"מ)

את הביקור חתם השר בתפילה נרגשת במערת המכפלה להשבתם של 59 החטופים המוחזקים בידי חמאס.

גולדקנופף בקרית ארבע (צילום: ברונו שרביט, לע"מ)

שר הבינוי והשיכון, יצחק גולדקנופף, ערך היום (שני) ביקור רשמי בקריית ארבע, במהלכו קיים דיון מעמיק עם ראש המועצה, ישראל ברמסון, בנושא פיתוח היישוב והרחבתו.

השניים דנו בהקמת שכונות חדשות, תוספת יחידות דיור, ובתקציבי האצת נדל”ן לצורך קידום תכניות הפיתוח.

במהלך הביקור, השר הגיע לנקודת ההתיישבות החדשה “חוות אביעד”, הפועלת לשמירה על אדמות המדינה ומניעת פלישות.

השר גולדקנופף עדכן כי בסיכום שהושג עם משרד הביטחון, החטיבה לשמירה על הקרקע תורחב ותפקח גם על מקרי פלישה מעבר לקו הירוק.

בפגישה השתתפו מנכ”ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן, מנכ”ל רשות מקרקעי ישראל ינקי קווינט, רמ”ט השר מוטי בבצ’יק, אייל גלמן, יו״ר ועד הישוב היהודי בחברון, מנהל מחוז ירושלים גדי מארק, הממונה על הרכוש הממשלתי והנטוש ביהודה ושומרון יוסי סגל, צוות משרד הבינוי והשיכון והנהלת מועצת קריית ארבע.

גולדקנופף בקרית ארבע (צילום: ברונו שרביט, לע"מ)

שר הבינוי והשיכון, השר יצחק גולדקנופף: ״כמו תמיד, אני שמח לבקר בקרית ארבע וכמובן לעמוד לימין ההתיישבות. סיכמנו על צעדים מעשיים לקידום בנייה והקמת שכונות חדשות בקריית ארבע. משרד הבינוי והשיכון ימשיך להוביל את תנופת הפיתוח גם ביהודה ושומרון. נפעל להרחיב את ההתיישבות ולחזק את אחיזתנו בארץ״

ראש המועצה ישראל ברמסון: "יחד עם משרד הבינוי והשיכון אנחנו פועלים ועובדים יחד להרחיב את המועצה ולבניית שכונות חדשות שייתנו מענה לצרכים הגדלים של התושבים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
דירות רק למתנחלים את החילונים והחרדים שכח
יוסף
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות