מושך כותרות

בנו של נתניהו נפש בווילה יוקרתית? "שקר גדול ומרושע"

על פי הדיווחים, בנו של ראה"מ, יאיר נתניהו, שנמצא בחו"ל, נפש בכפר נופש יוקרתי במיוחד בפוארטו ריקו, אך משפחת נתניהו מכחישה את הדברים ואומרת כי התאחסן בבית פרטי של חברים (חדשות בארץ)

יאיר נתניהו (אבשלום ששוני, פלאש 90)

יאיר נתניהו, בנו של רה"מ בנימין נתניהו, ממשיך למשוך כותרות גם כשהוא לא בישראל. על פי הטענות בחדשות 12, נתניהו הצעיר טס לניו יורק לפני כשבוע ומשם עבר להתארח בכפר נופש יוקרתי בפוארטו ריקו, שמחיר כל לילה בו עומד על אלפי דולרים. מטעמו של נתניהו מכחישים את הדברים בכל תוקף, למרות שישנם תיעודים שלו מהמקום.

על פי אותו דיווח, יאיר נתניהו פגש בשבוע שעבר את מיליארדר הקריפטו ברוק פירס, ששמו נקשר בעבר לשערוריות שונות והוא אף התמודד בעבר באופן עצמאי על נשיאות ארה"ב. מטרת הפגישה אינה ידועה.

כזכור, בתקשורת טענו כי נתניהו הבן הפסיק לצייץ בטוויטר לבקשת הוריו, אך המשפחה הכחישה גם את זה וטענה כי מדובר בשקר.

מטעמה של משפחת נתניהו נמסר בתגובה לדיווחים: "עוד שקר גדול ומרושע. יאיר כלל לא התארח במלון, אלא בבית הפרטי של חברים. מעבר לכך, עם מי יאיר נפגש, היכן מתאכסן, ומה אכל לצהריים – איננה עניינכם".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

17
ואם כן, אז מה?? מותר לו לנפוש איפה שבא לו
דוד
16
כל זה סתם שקרררררר רק ליכוד
יהודה
15
מעניין אם זה עלה יותר או פחות מאיפה שיאיר לפיד נפש בצרפת
רבקי
מה הקשר? בשונה ממשפחת נתניהו, לפיד משלם עבור עצמו.
מגיב אחד
לפיד משלם על עצמו, זה למה לא אכפת לנו... על יאיר נתניהו כולנו משלמים
ליל
14
אם יאיר נתניהו הוא לא איש ציבור והוא גם אינו לוחש על אוזנו של ראש הממשלה הממשלה אז זה באמת לא מעניין אף אחד מה הוא עושה. אם בפועל יש לו השפעה על מדינת ישראל, כדאי שהציבור ידע מה הוא עושה ועל חשבון מי.
משה גורביץ
13
מה אכפת להם איפה הוא נפש שינפוש איפה שבא למה זה עניינם ולמה זה נהיה כותרת???
יורם
12
לא הבנתי אסור לו ?!
מיילך
11
דוקא לנפוש יותר טוב .... הוא משלם מכספו ..... ולא נהנה מכספם של חברים ....
james
10
כן מסכנים מה רוצים מהם ב 30 שנות שלטון נתניהו זה רק בנט ולפיד ב 4 חודשים בשלטון הרסו מדינה שלימה ... חחחח לאן ייאמן משפחת נתניהו זה עמו סרטן בגוף אפילו הכימוטרפיה לא עזרה
המבקר
9
ברוך השם יש כסף למה לא ימותו הקנאים.
יעקב
8
אני לא תומך ליכוד אבל תכלס שיעשה מה שהוא רוצה יש אנשים בעולם שמקנאים מיזה שביבי עלה אבל מקנאים יותר מידאי
דודו

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: