"תמשיכו להתפלל"

השוטר הגיבור שחיסל מחבלים ב-7 לאוקטובר התמוטט, מורדם ומונשם

משפחתו של שוטר תחנת נתיבות איתמר אלוס, שהתמוטט במסגרת טיפול רפואי, קוראת להמשיך ולהתפלל לרפואתו "שיחזור אלינו בריא ושלם במהרה" | הוא מאושפז בבית החולים, מורדם ומונשם (בארץ)

איתמר אלוס

השוטר מתחנת נתיבות שהתפרסם בזכות מעשי הגבורה שלו ב-7 באוקטובר, בזמן מתקפת הפתע של מחבלי חמאס על ישראל - מורדם ומונשם בבית החולים לאחר שהתמוטט.

לפי הדיווח הערב (חמישי) ב'ישראל היום', רס"ב איתמר אלוס התמוטט במסגרת טיפול רפואי שעבר ומאושפז בבית החולים סורוקה בבאר שבע כשהוא מורדם ומונשם.

"תמשיכו להתפלל איתנו למען איתמר גיבור ישראל שלנו שיחזור אלינו בריא ושלם במהרה", נמסר מבני משפחתו.

אלוס נלחם מול המחבלים בקרב בעיר אופקים. ביום שמחת תורה תשפ"ד הוא היה בכלל בחופשה. בשעה שש בבוקר התארגן ללכת לבית הכנסת ושמע אזעקות. אחרי שהחלו להתברר ממדני האירוע הוא רץ לביתו לקח את אקדח הגלוק שלו עם מחסנית אחת של 15 כדורים ויצא לרחוב - כדי להילחם מול המחבלים. הוא חיסל מספר מחבלים בגבורה.

בריאיון לאתר 'סרוגים' לפני כחודשיים, במלאת שנתיים לטבח, אמר כי הוא מתמודד עם פוסט טראומה. לדבריו: "יש ימים טובים ימים פחות טובים אה טיפל אצל פסיכיאטר אצל פסיכולוג ואני אומר זה חשוב מי שיש לו קושי ויש ימים קשים יש ימים של דאוונים של נפילות תדברו".

כאמור כעת הוא מאושפז בבית החולים. ראש עיריית גבעתיים מסר: "איתמר הוא מהאנשים שמעשיהם מדברים במקומם. רק לאחרונה הוא ייצג את תחנת אופקים בטקס יקיר העיר. הוא יקיר אמיתי של אופקים כולה - בלב, בערכים ובמעשים. אנחנו מבקשים לעצור לרגע, ולבקש יחד רפואה שלמה לאיתמר. כל אחד ואחת בדרכו. בתפילה, במחשבה טובה, בחיזוק למשפחה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (96%)

לא (4%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
מה השם המלא שלו ?
מ.ר.
איתמר דינר מרדכי ישראל בן מרגלית
איתמר דינר מרדכי ישראל בן מרגלית
2
אוי ואבוי רפואה שלמה
רררר
1
רפואה בקרוב בעז"ה!!! מה שמו המלא לתפילה?
ישראל
איתמר דינר מרדכי ישראל בן מרגלית
איתמר דינר מרדכי ישראל בן מרגלית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: