לקידוש של שבת בבוקר: סלט הרינג וברוסקטה

והשבוע, מורן פינטו התייצבה באולפן ויצרה מנה מופלאה של סלט הרינג, שניתן להגיש על ברוסקטה פריכה או בתוך לחמניה טריה. מוטב להכין את הסלט יומיים טרם ההגשה, לספיגת טעמים וכמובן, ניתן להמיר את ההרינג בכל דג מלוח אחר שאתם אוהבים (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 250 גרם דג מלוח (מקרל/הרינג)
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1 פלפל צ'ילי חריף, קצוץ דק
  • 1 כף סילאן
  • מלח ופלפל
  • 1/2 לימון סחוט

לברוסקטות:

  • 1 חלה / מספר לחמניות פרוסות
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1. מניחים את פרוסות החלה בתבנית המרופדת בנייר אפייה ומזלפים מעל את שמן הזית. אופים כ-10 דקות (אפשר גם במחבת).

2. קוצצים את הדג עם סכין. מעבירים לקערה ומוסיפים פנימה את שאר המרכיבים. מערבבים היטב יחד. מניחים בקופסא ושומרים במקרר עד הארוחה.

3. מניחים את הברוסקטות בצלחת ומעל כף גדושה של הסלט ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (86%)

לא (14%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
היא לא השרתה את הבצל ואם כן היא לא הורידה את הראש ויש לה אוכל דוחא מה זה האוכל ההזוי הזה לא ראיתי פה מתכון 1! נוגמלי השפית כיזה חין בסרט🤨
האישה הזאת חיה בסרט
4
את מסבירה מעולה! תודה
שושי
3
פחחחחחחחחחחחחחחחחח
דניאל ל
2
פשששש
ללא שם
האק
בע
1
רעיון יפה מאוד , קידוש בסטייל
שוקי
תפסיקי להגיד זה פשוט כיף מה יש לה
עעע

עוד במבשלות בכיכר: