מה נאכל היום?

חזה עוף צלוי בחרדל על סלט עדשים שחורות

והשבוע, מורן פינטו מכינה סלט קר מעדשים שחורות שסופגות לתוכן עושר של טעמים, סלרי וחמוציות ומעל הכל: חזה עוף חם עם רוטב מלוח-מתוק. במנה הזו יש לא מעט ניגודים ההופכים אותה לכיפית, מרעננת ומשביעה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 פרפר חזה עוף
  • 2 כפות חרדל
  • 1 כף סילאן
  • מלח ופלפל
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 2 כוסות עדשים שחורות, מבושלות ומסוננות
  • 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
  • 1 חופן חמוציות, קצוצות גס
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. פורסים את חזה העוף למעין שניצלים מעט עבים, או לקוביות. מחממים מחבת ובה מעט שמן זית ומטגנים את העוף עד להזהבה קלה בלבד. מוסיפים את החרדל, הסילאן, המלח והפלפל ובסוף את השום. מערבבים כל הזמן בעדינות ומהרוטב שנוצר מרטיבים את העוף.

2. בקערה בינונית, מניחים את העדשים, הסלרי והחמוציות ומתבלים במלח ופלפל. מעבירים לצלחת הגשה ומעל מניחים את חזות העוף הצלויים ויוצקים את הרוטב מעל הכל.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
זה מעניין אבל לא נירא לי שמישהו באמת מכין את זה..
תל אביב יפו
צודקתתת
מישהוא
4
ואוווווווווווו אני פשוטט אוהבתתת את התוכניות שלךךך מורן האלופהה!!! תמשיכייי לעשות חילללללל
יפההההההההההה
3
ממש טעים
אין לי שם
2
נראה טובבבב....
שווה לנסות
1
כל הכבוד
מלכה

עוד במבשלות בכיכר: