שיגעון במחבת: טונה אדומה מוקפצת עם פטריות ובצל ירוק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר": טונה אדומה מוקפצת עם פטריות שונות ובצל ירוק - מנה שניתן להגיש אף כתוספת לדג המרכזי בליל שבת. את הטונה ניתן, כמובן, לרכוש אצל דייגים ויש לה סוגים ומחירים מגוונים, אך גם בסופר הקרוב לביתכם תוכלו למצוא אותה ובטעם משובח להפליא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2-3 פרוסות פילה טונה אדומה
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 10 פטריות פורטבלו
  • 1/2 חבילת פטריות שימג'י
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות סילאן
  • 5 ענפי בצל ירוק
  • שומשום - לקישוט

אופן ההכנה:

פורסים את הטונה לקוביות. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הטונה מספר דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מזלפים את הסויה והסילאן ומקפיצים. מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד חצי דקה. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (90%)

לא (10%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
וואו נראה ממש טוב! מעולם לא קניתי טונה, חוץ משימורים :-) הייתי מוסיפה שום ופלפל שחור לשדרוג הטעם. אולי אכן בע"ה. שבת שלום ומבורך :-)
אני
5
תודה לך מורן המהממת .נראה ממש מושלם .ותודה מיוחדת .שהפעם אפשר .היה לעקוב מקרוב על הנעשה בסיר .!!!! כשעוקבים בתבשיל המתבשל הכל יותר מובן ) וברור .ומענין .(לא צריך לדמיין ) טונה אכן .עדיף לבשל מהר שלא יתייבש.
מירי
4
בס"ד
אלישבע
3
למה תמיד דגים אני לאוהבת דגים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
2
יאמייייי מגרההה!!!! פעם הבאה תשלחי לכל צופה מנה!
.
1
אפשר מתכונים למוקרמים וכאלה? דברים חלביים...
nhfk

עוד במבשלות בכיכר: