באנו לשדרג

גם מרשים וגם דיאטטי: עגבניות ממולאות בסלט טונה וחלמון ביצה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו רוקחת מנה משגעת המורכבת מחומרים בסיסיים שיש לכולנו בבית, אך יוצרים מעדן פשוט מרהיב: עגבניות ממולאות בסלט טונה וחלמון ביצה שנשפך מעל (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 עגבניות גדולות

לסלט טונה:

  • 2 קופסאות טונה, מסוננות
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 פלפל חריף
  • 5 ענפי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • 1 כף מיונז - לא חובה

לביצה:

  • 1 ביצה לכל עגבניה
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1. חותכים לעגבניות את הקצה, אך לא קרוב מדי לגבעול - ומרוקנים עם כף את תוכנן.

2. בקערה, מערבבים יחד את כל מרכיבי סלט הטונה. ממלאים כל עגבניה בסלט.

3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הביצים לביצי עין. מפזרים מעל מלח. כשהביצים מוכנות, מוציאים רק את החלמון, מניחים מעל העגבניה ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
מתכון יפה מאודדדדד חולה על המתכונים שלך לתגובה מס 3 לא כולם בודקים את הביצים אני אישית כן אבל בכל זאת אני כבר שנים בודקת ביצים ורק פעם אחת היה בה ספק דם תבדקו טוב כי רוב הפעמים זה הדיו שנמרח מהכיתוב של הביצה. ובקשר לעלים מי אמר לך שהם לא שטופים? אני רק רוצה להגיד שאני חלילה לא מתקיפה אותך אבל זה ב
שרי
4
4 צודק 100 אחוז
שירה
3
ווכוו אלווופהההה
ללא שם
2
מתכון קליל וטעיםם תודה על המתכוניםםםםם!!!
אלה
1
יפה מאוד אבל למה היא לא בודקת את הביצים?? והעלים לא שטופים בכלל מה קורה????
.....

עוד במבשלות בכיכר: