מה נאכל היום?

חזה עוף ושלל ירקות בקרם קוקוס קטיפתי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה אותנו לחורף עם מנה מזינה ומחזקת, לכל המשפחה, שמהווה דרך מעולה לגרום לילדים לאכול ירקות, ללא צורך בתחנונים ושידולים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות או קוביות
  • מלח ופלפל
  • 1 פחית קרם קוקוס
  • 6 בצלי שאלוט
  • 1 קישוא, חתוך לקוביות, עם הקליפה
  • 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
  • 2 שיני שום, כתושות

אופן ההכנה:

1. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל וצולים אותו משני צדדיו. מעבירים לצלחת.

2. לאותו מחבת מוסיפים את הבצל, הקישוא, הסלרי והשום ומטגנים כמה דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים. מוסיפים את חזה העוף ומבשלים יחד כמה דקות. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אני מחכה לראות מי ירשום הכנתי ויצא מעולה!. חחח...
ללא שם
1
נראה ממש טעים וטוב, אבל קצת מפחיד אותי מכיוון שזה נותן אשליה של חזה עוף מוקרם. (: (:
בחורת סמינר

עוד במבשלות בכיכר: