מה נאכל היום?

בתזמון מושלם עם מזג האוויר: תבשיל עוף ושעועית בצ'ילי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה קדירה מעולה לימות החורף, שבו שוהים הרבה בבית ומחפשים באופן תדיר מה לאכול - במיוחד באלו שבהם מעמידים סיר מרק וזקוקים למנת חיזוק (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 1 קופסת שימורי שעועית אדומה עם רוטב עגבניות חריף
  • 1 כפית כמון שטוחה
  • מלח ופלפל
  • קורט צ'ילי גרוס
  • 1/2 צרור פטרוזליה, קצוצה דק
  • 4 כפות שמן - לטיגון
  • מספר טורטיות - להגשה

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת. מטגנים את קוביות חזה העוף, עד שהוא לבן. מוסיפים את השעועית עם הרוטב, הכמון, המלח, הפלפל והצ'ילי ומערבבים היטב יחד. מוסיפים את הפטרוזליה ומערבבים.

2. מגישים בתוך טורטיה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במבשלות בכיכר: