באנו לשדרג

סלט קוסקוס יפהפה שמכינים בדקות בודדות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מפתיעה. את הקוסקוס אנו רגילים לאכול לצד בשר / עוף / דגים או בכלל בתוך מרק, אך הפעם הוא משמש כמרכיב עיקרי בסלט, יחד עם מלפפונים, בצל סגול - שניתן להמיר בירוק, נענע ומיץ תפוזים. כן, זה מרענן בדיוק כמו שנדמה לכם. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 שקית קוסקוס בינוני, מוכן לפי הוראות היצרן
  • 4 מלפפונים מוצקים, קצוצים דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 חבילת עלי נענע, קצוצים דק דק
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • 1 תפוז, סחוט היטב

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט בקערה ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
הכנתי, טעים מאוד
שרית

עוד במבשלות בכיכר: