באנו לשדרג

שיא האלגנטיות, עם הרבה ויטמין סי: חזה עוף ברוטב תפוזים ונענע

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את החורף כל עוד הוא כאן והתפוזים בשיאם ומכינה מנה אלגנטית ומפנקת, שהיא גם בריאה ונטולת פחמימות: חזה עוף עם תפוזים (גם סחוטים, גם מגורדים וגם פרוסים) ונענע. במילה אחת: פרש (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרוסות חזה עוף דקות
  • 1 תפוז, חצוי לשניים
  • 1 תפוז, מפולט כמו בסרטון
  • מלח ופלפל
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף סוכר חום
  • מעט נענע, קצוצה גס
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את פרוסות חזה העוף מ-2 הצדדים. מתבלים במלח, בפלפל, בשום ובסוכר. סוחטים את התפוז החצוי מעל ומגרדים את קליפתו פנימה.

2. כשחזה העוף מוכן, מעבירים אותו לצלחת, מפזרים מעל את הנענע הקצוצה, מניחים את נתחי התפוז ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
לא ברור לי איך הטמפרטורות מסתדרות ביניהם... מה פחות נורא תפוז קר שקצת התחמם או חזה חם שקצת התקרר....
אני

עוד במבשלות בכיכר: