מתכון: קציצות טונה מטוגנות לצד אורז לבן

לאכול טוב גם בתשעת הימים: עורכת מדור אוכל ב'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, מגישה מתכון לקציצות טונה מטוגנות. קלות להכנה, וטעימות. ניתן להגיש לצד אורז לבן (מתכונים)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 קופסאות טונה מסוננת
  • 4 ביצים
  • 1/3 כוס פירורים
  • 1 בצל קצוץ מטוגן
  • 1/2 צרור פטרוזליה קצוצה
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 1/3 כפית כמון
  • פירורים זהובים לציפוי
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים היטב את הטונה עם תפוחי האדמה המרוסקים, תיבול ביצים ופטרוזליה, הבצל וחצי כוס פירורים.
  • משרים יחד ל20 דק׳
  • יוצרים קציצות עגולות ולוחצים אותן בין שני כפות הידיים.
  • מצפים בפירורים זהובים
  • במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון
  • ומטגנים את הקציצות 3 דק׳ מכל צד.
  • מעבירים לקערה מרופדת בנייר סופג.
  • ניתן להגיש לצד סלט ואורז לבן.

בתיאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר