מתכון לירקות מוקפצים

מחפשים מתכון מנצח לארוחה קלילה וטעימה? עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד לירקות מוקפצים בחריפות קלה. איך מכינים? זה מאוד פשוט (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

מחפשים מתכון מנצח לארוחה קלילה וטעימה? עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד לירקות מוקפצים בחריפות קלה. איך מכינים? זה מאוד פשוט.

מתכון לירקות מוקפצים - המצרכים:

2 בצל סגול פרוס

1 סלסלת פטריות שמפיון פרוסות

2 פלפלים חריפים פרוסים

30 שעועית ירוקות טריות חתוכות לרבעים

2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות

4 שיני שום פרוסות

1 כף סוכר חום

2 כפות חומץ

4 כפות שמן

4 כפות רוטב סויה מתוקה

מלח

אופן ההכנה:

מחממים מחבת או ווק גדול ובו את השמן

מוסיפים למחבת את כל הירקות יחד.

ומקפיצים הכל יחד עד שכל הירקות נעטפים בשמן

והירקות מוציאים מעט מהמיצים.

מתבלים, ומוסיפים את הסויה והחומץ.

מבשלים יחד עד שהירקות חצי מבושלים.

ומידי פעם מנערים את הווק או המחבת

בתיאבון, מורן פינטו

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר