מקורי

פתיתים חלבי - מגוון, יפה ופיקנטי

תשעת הימים זה הזדמנות לגוון בתוספות חלביות, אם גם לכם נמאס ממתכון הפתיתים הבנאלי, המתכון הזה יהיה פתרון מוצלח עבורכם

אוראל בראל | כיכר השבת |
פתיתים מגוונים (צילום: אוראל בראל)

פתיתים עם חלב וגבינות

מצרכים:

400 גרם פתיתים

10-12 עגבניות שרי תמר

2-3 שיני שום כתוש

צרור קטן של עלי בזיליקום

25 גרם חמאה

כף שמן זית

חצי כפית אגוז מוסקט

חצי כפית פלפל שחור

מלח לפי הטעם

2 כפות גבינה צהובה מגורדת

כף גבינת פרמז׳ן מגורדת

2 כוסות חלב חם (חד״פ שתיה חמה)

2 כוסות מים חמים (יחד זה 900 מל׳)

אופן ההכנה:

מטגנים קלות בחמאה ושמן הזית את השום כתוש והעגבניות. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם לעוד 2-3 דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים יחד כחצי דקה , מוספים את החלב והמים החמים מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10-15 דקות תוך כדי בחישה (שלא ידבק לתחתית) מוסיפים גבינה צהובה ועלי בזיליקום ומערבבים להמסת הגבינה, מגרדים גבינת פרמז׳ן מעל.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר