אחרי שיגור הרקטות

נציג חמאס באמירה מפתיע: מוכן למסור מבוקשים לישראל

נציג ארגון הטרור חמאס בלבנון, אמר כי הוא מוכן להסגיר את ארבעת המבוקשים החשודים בשיגור רקטות לעבר ישראל, למרות שזו לא החלטה רשמית של חמאס (מלחמה)

| כיכר השבת |
מחבל חמאס בעזה. אילוסטרציה (צילום: Ali Hassan/Flash90)

אחמד עבד אלהאדי, נציג ארגון הטרור חמאס בלבנון, אמר היום (ראשון) כי מוהן להסגיר את ארבעת המבוקשים החשודים בשיגור רקטות לעבר ישראל.

לפי הדיווח בכאן 11, אלהאדי ציין כי לא מדובר בהחלטה מרכזית שקיבל חמאס, אלא בפעולה אינדבידואלית שלו. עוד ציין כי ירי הרקטות נודע לארגונו רק אחרי שהמשגרים נעצרו. בנוסף, צבא לבנון הודיע שחמאס כבר הסגיר חשוד אחד בשיגור רקטות לישראל.

לדברים קדמה הזהרה מצד חסן שקיר, ראש מנגנון הביטחון הכללי בלבנון, שזימן את נציג חמאס והזהיר אותו מפעולות שעלולות לפגוע בריבונות לבנון. ראש מנגנון הביטחון אמר לאיש חמאס שעל ארגון חמאס לציית לחוקי המדינה.

בעיתון הפרו סעודי א-שרק אלווסט דווח כי ארבעת המבוקשים הם פלסטינים שירדו למחנות הפליטים הסמוכים לצידון - עין אלחווה ואלמיה מיה.

בתוך כך, צה"ל עדיין פועל מעת לעת בלבנון. ביום חמישי בשבוע שעבר צה"ל תקף וחיסל באמצעות כלי טיס מחבל מ'כוח רדואן' של חיזבאללה במרחב מיס אל ג'בל שבדרום לבנון.

בנוסף לכך צה"ל תקף וחיסל מוקדם יותר באמצעות כלי טיס, מחבל נוסף של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב מיס אל ג'בל שבדרום לבנון, אשר פעל במרחב הגבול ואסף מודיעין עבור ארגון הטרור.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות