שלב אחר שלב

הקינוח שכבש את הרשת: מוס קפה ולוטוס ביסקוף ב-10 דקות עבודה

אין דבר שמסיים ארוחה מתוקה יותר מקינוח שמצליח להיות גם קרמי, גם קראנצ’י וגם ממכר - וכל זה בלי לעבוד שעות במטבח. מורן פינטו לוקחת את עוגיות הלוטוס ביסקוף האהובות ומחברת אליהן קרם קפה עשיר וממרח לוטוס ביסקוף נמס, והתוצאה היא מוס חלומי שנראה כאילו יצא מקונדיטוריה יוקרתית - אבל מוכן בבית בכמה שלבים פשוטים (אוכל ומתכונים)

מפ
מקודם |
מוס קפה ולוטוס ב-10 דקות עבודה - צפו בהכנה שלב אחר שלב (צילום: כיכר השבת)

מצרכים

  • 240 מל קצפת צמחית
  • 1 כף פודינג וניל
  • 1 כף גדושה קפה מגורען מומס במים חמימים
  • עוגיות לוטוס ביסקוף
  • ממרח לוטוס ביסקוף מומס

אופן ההכנה:

  • בקערה מקציפים את הקצפת הצמחית לקצף יציב.
  • מוסיפים את אבקת הפודינג והקפה המומס, וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד ורך.
  • טוחנים את עוגיות הלוטוס ביסקוף במעבד מזון לפירורים גסים (לא אבקה).
  • מניחים בתחתית כל כוס קינוח שכבה נדיבה של פירורי לוטוס.
  • מעליהם מוסיפים שכבה יפה של קרם הקפה.
  • מכניסים למקרר לשעה לפחות, להתייצבות.
  • לפני ההגשה, ממיסים את ממרח הלוטוס ומזלפים מעל הקרם.
  • ניתן לקשט בעוד פירורי לוטוס מלמעלה להגשה מרשימה.
  • תוכן שאסור לפספס:

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    אולי גם יעניין אותך:

    עוד בקינוחים: