סעודת חג עם השפית

סעודת חג עם השפית: פרגיות ותחתיות ארטישוק

השפית מורן פינטו עם מנה חגיגית ומהירה לשמחת תורה: מתכון לפרגיות עוף ותחתיות ארטישוק עם נגיעות דבש ולימון (מתכונים לחג, אוכל)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10 פרגיות נקיות
  • 10 תחתיות ארטישוק, מופשרות
  • 4 בצלים לבנים, פרוסים דק
  • 3 כפות דבש
  • 1 לימון טרי, סחוט היטב
  • מלח
  • 4 כפות שמן זית

אופן הכנת פרגיות ותחתיות ארטישוק:

1. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.

2. פורסים את תחתיות הארטישוק לרצועות, מוסיפים לסיר ומערבבים יחד במשך כמה דקות.

3. חותכים את הפרגיות לרצועות עבות ומוסיפים לסיר. מערבבים יחד במשך 5 דקות.

4. מתבלים ומוסיפים את מיץ הלימון. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.

5. מוסיפים את הדבש, מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה במשך 35 דקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
יוצא מאוד חיוור ללא צבע בכלל לא כמו בתמונה
ללא שם
1
אוי זה שילוב טוב (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
סנדי

עוד בעיקריות: