גולש בשר עם ירקות שורש, ערמונים ויין

כמידי שבוע, גם השבוע אנו מגישים מתכון וידאו מיוחד של עורכת מדור מתכונים ב'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, והשבוע, מתכון מיוחד לבשר גולש עסיסי עם ירקות שורש ערמונים ויין אדום. משך ההכנה אומנם יקח כשעתיים, אבל התוצאה שווה את ההשקעה. צפו במתכון השבועי. (משפחה, מתכונים לשבת)

מידי שבוע 'כיכר השבת' מגיש מתכון וידאו של השפית מורן פינטו.

והשבוע נכין מתכון לגולש בשר בקר עסיסי עם ירקות שורש וערמונים ויין אדום.

מצרכים לבשר גולש:


1.50-2 ק״ג בשר גולש חתוך לקוביות.
10 תפוחי אדמה קטנים.
1 ראש שום.
4 זוקיני או קישוא אחר.
4 גזרים.
3 בצלים.
1 כף פלפל שחור גרוס טרי.
מלח.
2 כוסות יין אדום חצי יבש.
200 גר׳ ערמונים בוואקום.
4 כפות שמן.

אופן הכנת הגולש בשר:


מקלפים את הירקות וחותכים לרבעים חוץ מהשום.

מחממים את השמן בסיר גדול, ומטגנים בו היטב את כל נתחי הבשר עד להזהבה.

מוסיפים את כל הירקות יחד לסיר ומערבבים, מטגנים במשך 5-7 דק׳ באש בינונית, מוסיפים שיני שום שלימות מסביב, מתבלים, במלח, ופלפל ומוסיפים את היין, מערבבים היטב.

מכסים את הסיר ומבשלים באש בינונית למשך שעה וחצי עד שעתיים.

(צילום ועריכת וידאו: ישי כהן)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
המתכונים שלה קלים להכנה וטעימים סוף הדרך...
יעלה
10
גולש
הודיה
9
ממש מגרה
מירית
8
היה לנו טעים...
אוהבי אוכל
7
אבל הצבעים ממש לא מגרים.. (כך גם בשאר המתכונים..) חסרה חיות
מעניין
6
יש לי שתי שאלות. ראיתי שמן זית על השולחן שלך אבל לא ציינת באיזה שמן השתמשת לסגירת הבשר? עוד שאלה, איזו כמות של יין שמים? האם חלקים של התבשיל לא מכוסים ומתבשלים עם האדים או צריך לכסות ביין את כל התבשיל ? מודה על התשובה !
אני
5
מתי שמים את הערמונים?
נימה
4
לנו סיכוי..
ערן
3
כל הכבוד לכם ככר אתם חושבים עלינו
נשים
2
ממש יפה
גילה
1
כך אני יכולה להבין את המתכון בצורה יותר נכונה מאשר כתיבה ממש תודה רבה
אורית יפה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיקריות: