משובח: דניס בציפוי לבן

את מנת הדג שתגישו בשולחן השבת הקרוב האורחים שלכם לא ישכחו: מורן פינטו מגישה מתכון לדג דניס בציפוי לבן, עם חסה ועלי רוזמרין. ההכנה קלה, הטעם נפלא (אוכל)

דניס בציפוי לבן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 דגי דניס שלמים נקיים
  • 1 ראש חסה - עלים גדולים
  • 1 ק״ג מלח גס
  • 2 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בתבנית שופכים 1/2 קילו מהמלח.

מעליו מניחים עלי חסה ומעליו את הדג, ומכסים מעליו בעוד עלי חסה.

מעל שופכים את החצי הנוסף של המלח.

מניחים את ענפי הרוזמרין ואופים כ-25 דקות.

בהגשה מורדים את שכבת המלח העליונה כולל עלה החסה, מוציאים את בשר הדג ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
חלבי? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שרה
1
המלח נותן טעם חזק מאוד זה פשוט מושלם שימו לב שהדג לא נוגע במלח.
לאה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בשבתות וחגים: